Efter en lång jobbedag är jag helt slut oc...

mms_img37302 (MMS)

Efter en lång jobbedag är jag helt slut och det är bara att på det 5 dagar till denna veckan. Jodå (: är ju nu på mammas jobb på dagarna och donken på kvällen! Så blir det denna veckan och det är mycket goa pengar (: som är varmt välkomna ! Bilden är tagen idag efter jobbet, då det var ösregn och samtidigt sol, en mycket skarp regnbåge och jag var bara tvungen att ta foto på den (: hehe. Nu kollar jag fångarna på fortet och sen blir det time out och efter det så kommer de bli sängen för mig! Och imorgon ringer klockan kl 6. Så blir tidigt i säng! Nej nu ska jag ladda för time out , puss!


du är bra!

Jag tänker på dig hela tiden!
jag bara hoppas att du snart kommer hem,
vi behöver dig och som mamma sa : det var inte din tur att lämna oss än!
och jag hoppas att det dröjer länge länge länge innan du lämnar oss!!
vi alla behöver dig hos oss.
Alla tankar till dig på Lunds sjukhus, där de nu har kolla på dig hela tiden!

Krya på dig älskade Hasse, allt kommer bli bra ♥

lördag!

Då var det lördag och jag sitter hemma hos min älskling!
Igår kollade jag på fotboll på Mala IP, det blev 2-2 mot Jägersborg, så det var mycket bra!
Sen blev det hem med mamma och Malin, för att kolla Dobidoo.. Och efter det så körde jag mot Tormestorp och min älskade pojkvän!
Och nu har vi precis ätit frukost och älskling städar nu, så då tog jag mig in här :)
I eftermiddag ska vi hämta älsklings bror på stationen, för ikväll är det kalas för älskling och "svärmor" . ! haha
Så då blir det umgänge med älsklings släkt och god mat :)
det gillar vi!!

Imorgon blir det först mys med älskling, sen blir det jobb 14:45-22:00 !
Och sen är det sängen direkt, för på måndag är det först jobb hos mamma, sen på donken.
Denna veckan blir det mycket jobb! men mmmm vad goa pengar det blir (:

I fredags (igår) lekte jag förresten med Betty och Quick, ni är underbara!
Det blev en massa skratt och flams och en massa tröögt snack! :)
Men mmm vad kul det var :)
Tack!

Nej nu får det räcka för idag.
PUSS!


Smarthuvudena på donken (:

mms_img10049 (MMS)

Smarthuvudena på donken (:


SMS-inlägg

mms_img20526 (MMS)


idag har jag varit tillsammans med min äls...

mms_img54316 (MMS)

idag har jag varit tillsammans med min älskling i 22 månader! Och jag älskar han fortfarande mycket och ännu mer. Du är bäst för mig <3


söta mio på vår promenad i blåsten idag (:

mms_img11012 (MMS)

söta mio på vår promenad i blåsten idag (:


lycklig!

Idag ringde klockan 9.00 och då var jag död kan jag säga, efter en tung fotbolls match och innebandy träning igår. Fotbolls matchen var jobbig kan jag säga, det regnade som in i h*lvete ... Man var blöt ända in till kroppen. Usch!! Det blev förlust med 4-2c men vi var duduktiga och jag nätade :) !! Snyggt mål faktiskt :p Sen blev det hem och kolla time out :) jag missade tyvärr fångarna på fortet . Idag ska jag träffa quicke ich förhoppningsvis josse också. Men först ska jag ut och gå med mio :) Men idag blir det inte lika lång runda som igår. För idag är det kallt :/ Med quick och josse kommer det bara bli en massa skvaller och prat . Det gillar vi! Ikväll hoppas jag få träffa min älskade pojkvän , som varit sjuk :/ Och jag har saknat honom såå mycket !!!! Jag läste josses blogg innan och den fick en att tänka till. Men jag vet att jag älskar min pojkvån över allt annat och jag håller med henne. Man kan inte gå och tänka på när det kommer ta slut, då blir man knäpp! Älskar man en person och allt är bra, då ska man inte behöva ha dem tankarna! Har man det så är det något som inte stämmer. Sen är vi tjejer som så också , att vi alltid tänker för mycket :p Men jag älskar dig daniel carlsson och ska aldrig lämna dig <3 PUSS!

Min älskade doris är nu ny tvättad ! (:

mms_img74194 (MMS)

Min älskade doris är nu ny tvättad ! (:


ny vecka

måndag och ny vecka, är ledig tre dagar nu från donken. Men på onsdag ska jag mest troligt jobba hos mamma och tjäna pengar (: idag och imorgon passar jag lilla mio, kusinens hund . Så idag blir det lång promenad (: brabra! Men först ska jag vara duktig och ta tag i min rentvätt och lite sådant. Så inte dagen bara rinner iväg utan att jag gjort något. Ikväll blir det först fotboll och sen blir det innebandy träning. (: ska bli skoj! Nej nu ska jag ta tag i tvätten. (:

Sju timmars pass är slut på donken och jag...

mms_img44325 (MMS)

Sju timmars pass är slut på donken och jag är trött i huvudet och kroppen nu. Idag har det varit mycket mycket att göra! Nu blir det två lugna dagar (:


söndag, tråkiga söndag.

idag är det söndag, och söndagar är så tråkiga! Men idag blir det jobb 12-1900. Så denna söndagen går förhoppningsvis fort ;) igår när jag körde hem från jobbet fick kär punktering, som tur var så var jag i mala. Så vitear se hur det går idag när jag ska till och från jobbet . Haha! (: sen är jag ledig i tre dagar , haha. Men nu ska jag göra mig klar för jobbet. (:

hej träningsvärk!

Då var det fredag, och idag är jag ledig. Igår blev det jobb på mammas jobb, det blev fullt upp och tiden gick mycket snabbt. På kvällen blev det träning, combat som alla andra torsdagar. Igår var det väldigt väldigt jobbigt och idag har jag mega träningsvärk! Men så ska det vara, känns som ett kvitto på att man gett allt :) nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska till maxi. Jag får köra, för mamma har ingen bil . Men det blir skoj :D innan idag har jag fått ordning på alla mina papper, räkningar och så vidare.. Så nu är det i pärmar och jag kan hitta det :D även tvättat en massa, känner att jag gjort nytta idag, haha :P ikväll blir det att kolla fotboll i ignaberga med älskling, mala ska spela. Sen ska jag ha min älskling bredvid mig hela natten och det gillar jag skarpt!! Imorgon blir det jobb igen på donken, det var två veckor sen ;) nej nu ska jag köra. Puss!

Grattis till min älskling som idag blir 21...

73100_1212484908 (MMS)

Grattis till min älskling som idag blir 21 ! <3


hej ?

Då var det dags att skriva igen. Jag har inte haft tid att vara på någon dator och har inte orkat uppdatera via mobilen. Det har hänt en del sen sist, jag har äntligen fått en ny mobil!! Det blev en x10 mini pro, och jag gillar den som tusan! :) Så den har tagit mycket av min tid, men det har annat också. Hässleholms festivalen har börjat och slutat. Jag var där en runda i torsdags med min pojke Jag åt langos, mmm så gott! Sen gick vi bara en runda. Sen på fredagen var det fest med josse som stod på schemat, och fest det blev de verkligen!! Usch lördagden var inte rolig. Så den stannade jag hemma och jag o daniel hyrde film och åt pizza. Sen var det söndag och den tog jag det väldigt lugnt på. Blev att kolla lite fotboll, sen umgås med quicke och carlström :) Igår var jag hos doktorn och jag har nu fått klartecken på att jag får spela innebandy fullt ut. Men jag får dtå ut med lite smärta efter... Sen blev det fotbolls match och efter den innebandy träning. Så nu idag är jag trött i mina ben och kropp, men det är skönt! :) Idag blir det middag hos farmor och farfar, sen ska jag hem till daniel ikväll. Han blir ju 21 imorgon <3 Nej nu ska jag göra mig klar för middag!

torsdag och dagen lider mot sitt slut. Ida...

torsdag och dagen lider mot sitt slut. Idag har jag 11-16, sen blev det hem för att ta det lite lugnt och ladda för combat träning.. Och det var väl tur, för fy vad jobbigt det var! Nu är min kropp helt slut och sängen är det enda som lockar! Så får bli ett längre inlägg imorgon :) sen blir det svalöv hela helgen, funny funny! :) men nej, nu är det läggdags, godnatt (:


onsdag

Ny dag, vilket betyder ny jobbedag .
Idag blir det jobb 11.30-17.45, efter det så blir de rally hem och hämta träningsväskan! Sen blir det träning, 19.00-21.00 ..
Så imorgon är väl kroppen min slö, men då är det bara at på det igen!

Igår var jag hos min älskling på kvällen, det var uuber mysigt!
Och som jag älskar dig,
kan inte säga dig något annat än att 
du gör mig såå lycklig!!
Min kärlek till dig går inte att beskriva med några ord, 
den är enorm! ♥

Efter jag varit hos älskling så blev det ett stopp i Mala, som inte var hemma .
Jag stannade uppe i hyreshusen och hade en prat & boxstund med Quicke. Det blev en massa traggande och skratt . Tack för att du finns!
Sen tog jag mig hem och somnade direkt i min säng, kroppen min var trött!
Men idag tog jag mig upp kl9 och nu sitter jag här efter att ha ätit frukost och släppt in grannens katter, så dem med fick mat :)

Men nu måste jag gå och göra mig klar för jobbet.
SeeeYaa


tisdag

idag blev det uppstigning 9.00 för att släppa ut grannens katter. Sen tog jag mig en god frukost och läste tidningen.
Nu sitter jag här och kollar runder lite över allt.. Alla bloggar och så.
Om en timme ska jag ta mig till jobbet, jobbar 12-18.00 .. Inget vidare jobbigt pass, 6 timmar o 1 rast .

Igår var det äntligen innebandyträning, som jag gillade det! hade inte särskilt ont i näet, men visst känns det.. Idag när jag vaknade så har jag inte heller känt det så mycket . Ja vi får väl se, nu har det klarat träning 1 av 3 denna veckan iaf och bara det är positivt.
Jag blir såå glad!!

Efter innebandyträningen så tog jag mig ner till familjen Johansson, jag o Malin skulle kolla film, men det slutade med att vi hängde på Kenny till Donken. Så han åt där och vi var sällskap med lite dricka och en liten hamburgare. Det var kul . :)
Sen när vi kom hem så kände jag att det var sängen som väntade för mig.
Tack för en skojig kväll!

Nu ska jag nog ta och logga ut härifrån, starta en maskin med tvätt och ladda för jobb!
och ikväll blir det besök hos min älskling :)

måndag

då var det ännu en gång ny vecka!
det här med att vara bra på att blogga har gått åt skogen , skulle jag vilja säga. HAHA !
Men jag ska väl snart ta tag i det . Det händer så mycket om dagarna, så jaa jag går nästan aldrig in på datorn.
Men idag är jag ledig och då fick jag kolla in, har huvudvärk idag också, inte att gilla ..
I lördags blev det fest hos Elin och Samuel, blev en mycket rolig fest.
Jag tillbringade mest tid med Quicke, och det gillade jag. Som jag saknat dig vännen!
Men snart ska vi hinna träffas igen, när det blir lugnare på jobbefronten :)
Igår mådde jag inte alls bra, så det blev en dag hemma .
Hälsade på söta Mio och sen blev det bara till att slöa framför tvn, på soffan.
Petter kom på besök på kvällen och det kan ju inte bli annat än en massa skratt och skämt! Vi kollade Farsan och åt kladdkaka med glass! gott som tusan :D

Idag får vi se vad som händer, kanske städa min garderob ? eller tömma på mitt rum, alldeles för många grejer på det tycker jag! haha :) men vi får väl se vad jag och huvudvärken orkar med .
Träning ikväll iaf, och det ska ju bli intressant att se hur det går.
Knähelvete, bäst för dig att du håller! För jag SKA spela innebandy hela denna säsongen, INTE till och från!!

Nej nu får jag hitta på något, vill inte sitta rastlös! :)
Vi får väl se när nästa inlägg kommer in, Soon I hope :)

RSS 2.0