SMS-inlägg

talkingsanta (MMS)


23 december

dagen före den STORA dagen, dagen som jag fortfarande (fast jag är 20) längtar till!
då man äter super god mat, öppnar en massa paket och bara umgås :)
den dagen är imorgon!


idag har jag städat inför julafton, tvättat, bakat mjuk pepparkaka, slått in alla julklappar och bara umgåtts med min familj. nu är jag i tormestorp hos min älskling, där kvällen och natten ska spenderas!
det blir lite små julaftons firande med hans familj , mys! :)


nej nu har jag inte tid att sitta här mer, :)
PUSS!


update!

dagen i staden spenderades med denna flicka, som tvunget skulle ta ett foto till bloggen. så ja det fick väl göras när jag körde bil haha, och två blev det med!
och nej, vi är inte fullt friska!
det blev inhandlat en del, det som skulles och nu väntar jag bara på att det ska bli julafton så jag kan ge alla presenter och få mina, jag är som sagt som ett barn när det gäller paket :) haha!
tack för en kuliig dag malin :)

22 december

japp, så är det, många många dagar sen jag skrev!
fick ju en käänga för det igår haha, tack för den hjärtat ;)
men jag har inte varit på datan och så blir det ibland..
jag har umgåtts med vänner, pojkvännen, jobbat, tränat och spelat match. Ja allt har gått i ett i ett i ett !
igår handlade jag alla julklappar och det känns bra att ha allt klart! letade runt på stan med josse, lotte, eurre och amanda, och skoj hade vi!
jag älskar att handla till andra, men att handla till mig själv är bäst ;) men igår höll jag mig och handlade inget till mig själv. (ovanligt!)
efter besöket i staden så körde jag och doris till tormestorp och mitt hjärta! det blev umgänge med petter också, alltid kul :)
sen körde jag hem och somnade på studs! man blir trött efter jobb, julklappshandling och umgänge haha :D
idag ska jag snart stänga ner datan och klä granen, sen ska jag duscha och ta mig till staden. En tröja ska bytas och sen får vi se vad som händer, behöver fixa med min mobil också. blir så arg, alltid problem med mobilerna jag äger, denna vill inte ladda hem alla "appar" och det gör mig riktigt arg! jag vill kunna ladda hem vad jag vill!!
ikväll blir det kalas för fredrik och då ska jag äntligen få träffa sigrid :D sa jag att jag längtar? för det gör jag!!
Nej, vi får väl se när nästa inlägg kommer :D
ska försöka bättra mig!
PUSS!


vi är bra, mycket bra!


14 december

tisdag och tio dagar kvar tills det är julafton!
jag är fortfarande som ett barn när det gäller paketer och sånt, kan inte somna kvällen innan och när jag väl somnat så vaknar jag tidigt tidigt!! haha så är det .
undra när jag ska växa från det ;) aldrig!
idag ska jag först färga miss quicks hår, sen blir det en färd till malmö och entre med bettsan :)
ska bli skoj och jag hoppas att jag hittar julklappar!!
kvällen kommer bli lugn tror jag, om jag inte får ett ryck som igår. en timme innan träning fick jag mig ett städryck och nu är rummet både städat och moblerat. Jag gillar't! :D
nej nu får jag väl borsta mina tänder så kommer strax quicke!
får väl uppdatera sen om min dag.
PUSS!



13 december

idag är det luciadagen, och idag sitter jag hemma och tar det mycket lugnt..
Jag var så trött när jag vaknade imorse, men det börjar bli bättre. Jag ska städa nedanvåningen idag vad jag hinner, förhoppningsvis hinner jag allt som är planerat. Hatar när man inte blir klar!
Helgen har bestått av fest i fredags med Berglund mf, sen blev det utgång på Harrys, mycket trevligt! Med mycket sprit i kroppen så slutade det i snödrivan, haha, men jag hittade in till sängen tillslut :)
Lördagen blev kämpig, först jobb och sen hade vi gäster där hemma på kvällen. Jobbet gick väl bra, men huvudet värkte och det kändes nästan som att jag fortfarande var full haha. Men det gick bra!
På söndagen sov jag länge, sen blev det att kolla reprisen av idol finalen och eftermiddagen spenderades med Charlotte och familj, sen träffade jag även Quicke en liten stund med :)
Nej om jag skulle göra någon nytta idag, eller försöka iaf! Vi får se hur dagen slutar, jag vet att den ska sluta med matchträning, och jag längtar för jag har inte tränat på en vecka och ryggen SKA hålla!!
vi möter ju södra dal 20.15 på onsdag i kvartsfinal i SKM (skånemästerskapen) .
TAGGGAAAAA!
Nej emelie persson, nu väntar städning!


mina tankar dem snurrar runt, när ska det ta stop?
och när kommer vi tillbaka till det vi hade innan?
då allt var underbart och enorm lycka..
jag saknar det gamla och vill tillbaka!
kommer det att gå?
kan man få det som förr?
många frågor och få svar ..  ♥

hjärta

vill även säga grattis till fredrik och sara som fick lilla sigrid den 7 december.
hon är så söt! ♥

10 december

FREEDAG! :D
åååh, jag har ångest inför kvällen, jag är sugen på fest men ändå sugen på en hemmakväll ..
hmm, jag vet inte hur jag ska göra!!! :S :/
har ju jobb på lördag i tre timmar, så det är inget mega pass och det var så längesen sen jag festade och hade kul . så det lutar ju åt fest, får se!
i vilket fall så ska jag ha en riktigt rolig dag idag med min underbara och älskade vän charlotte :)
vi ska hänga på stan och jag ska se om jag hittar någon julklapp, troligen inte med tanke på att vi snackar om hässleholm. en tråkig stad.
igår efter jobbet så blev det qpoolen iaf, josse hade sms terrat mig om det och vi bestämde oss för att ta oss dit, så det gjorde vi och jag fick gå dit i mina ur snygga donken kläder haha ;)
jag gjorde ingen jätte nytta här hemma igår, jag tvättade och annars satt jag fast i one tree hill box 7, som nu är slut :(
får väl kolla box 8 på datan :)
nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en rolig dag!
PUSS !

9 december

torsdag och snart är det helg! :)
men blir ju tyvärr inget mys med min älskling, han ligger och är sjuk, blööö!
jag har jobbat på förskola både tisdag och onsdag, i emmaljunga. igår jobbade jag även ett minipass på donken. har jag sagt det tidigare? jag hatar små pass!!!

idag blir det en röjning i min garderob hade jag tänkt mig, vi får väl se om det blir så.. ibland tänker man att idag ska jag göra massor och det slutar med att man inte gör något vettigt alls!
jag ska jobba tre timmar på donken idag också, 16-19.. sen ikväll vet jag inte vad som händer, vet inte om jag orkar ta mig till qpoolen och kolla fotboll eller om jag ska ta mi hem och kolla in robinson och hellenius hörna. var ju ett tag sen jag hade en ledig torsdags kväll, träningen ikväll är ju inställd.
jag hade troligen inte kunnat träna i vilket fall :/
vi får väl se vad som händer ikväll :)

idag är en dag då jag saknar mycket och tankar åker runt i huvudet, runt runt runt ..
jag saknar mina vänner och framför allt min älskling. vi har träffats mycket lite i december månad och det gillar jag inte alls!!

6 december

då var vi inne i december månad och jag har blivit sämst på att uppdatera!
men sakne är ju den att jag jobbade hela förra veckan och kvällarna bestod av träningar och umgänge med vännerna!
det fanns med andra ord ingen tid över för bloggen och ingen tanke på den heller illa nog! ...
i helgen hade jag två matcher, en personalfest och mys med min pojke på schemat.
matcherna slutade med 6 poäng, eller 3 poäng till serien och en kvartsfinal i DM !
personalfesten blev riktigt rolig, trots att jag var nykter. hade mer än gärna varit väldigt onykter! ;) kan bara säga att mina arbetskamrater är underbara!
och söndags kvällen/eftermiddagen spenderades med min pojkvän som jag inte träffat på en vecka, han var alltså enormt saknad.

idag är det den 6 december och då fyller min granne kenny år, men jag kan bara fira han med ett grattis med tanke på att han nu bor i örnsköldsvik. hoppas du får en underbart skojig dag! :)
idag ska jag träffa min kära vän charlotte, vi ska ta en roadtrip till ikea med hennes familia. kan inte bli annat än mycket roligt! och efter det så ska min måndagskväll spenderas med laget, träning på tyrs hov, som alla andra måndagar! ..
men idag ska jag få sitta bredvid och kolla på , vilket jag hatar! men så får det bli då min rygg igår utsöndrade smärta och likaså idag, har troligen sträckt ryggen lite grann igår på uppvärmningen, för det kom ju mer och mer under matchens gång... suck! :@

nej nu får jag väl gå och försöka göra lite nytta idag iaf, får se vad ryggen orkar med. städningen som var planerad får vänta.. men tvätta lite borde jag kunna och en promenad i detta sköna väder ska med göras :)
vi får väl se hur det blir med uppdateringen hör fram över, jag ska försöka bli bättre :P
HAAAAAAAJ !


RSS 2.0