nittonde augusti

oj . nio dagar sen sist!
det går bra nu :D

händer grejer hela tiden .
är det inte jobb så är det träning eller träffa vännerna!
det går i ett, men hellre det än inget att göra :)

igår fyllde mitt hjärta tjugotvå och jag kunde tyvärr inte fira det med honom .
men det gör vi idag med kalas :)
imorgon blir det till att packa det sista, umgås med våra familjer och kräftskiva på kvällen med min familj + grannar :)
sen på söndagsmorgonen bär det av mot bulgarien och en underbar semester!
veckan kommer bli bättre än bäst!
kan inte bli annat med resesällskapet :)
josse , pw och mitt hjärta!
 
så det kommer inte bli mycket bloggande nästa vecka heller .
men de får ni stå ut med .
för är det semester så är det ;)

PUSS!


innebandyn har dragit igång på fullt allvar
och jag älskar det och mitt lag ♥


tionde augusti

idag har det varit jobb mellan åtta & halv fem . sen blev det till att cykla hem och där stod maten på bordet, perfekt! sen blev det laddning för innebandy träning. :)) träningen blev bra mycket bra! gamla tider kom tillbaka . min goalie Friendster var tillbaka för en träning och det kändes som för några år sen :) jag gillart!! nu ska jag och familjen strax ner till hembygdsparken och lyssna på macke och hans band, kan säkert bli helt okej . hoppas på uppehåll och ingen jätte kyla! idag åkte mitt hjärta och saknaden finns där redan . kanske inte konstigt när vi inte träffats på länge :( det är tråkigt när ens jobbe tider och träningar går ihopa, men så är det och vi klarar det. snart dags för bulgarien och då tas tiden igen :D man får ju tänka positiva tankar ;) imorgon blev jag faktiskt ledig, skönt! och på kvällen är det dags för första matchen efter uppehållet med fotbollen . matchen är i tjörnarp och jag hoppas på vinst :) Puss!

måndag

ny vecka står framför en! en vecka med jobb, träningar varje kväll och hässleholms festivalen står också för dörren . och sämst, en vecka utan mitt hjärta .
det bästa med veckan är att innebandyn drar igång igen . "på riktigt" .
nu är det inte mer uppehåll eller egen träning, utan nu kör vi!

men först blir det nu en sväng till staden med lillebror .
present ska inhandlas till pappa som fyller år imorgon och lite annat smått ska även ordnas :D
så nu ska vi ta doris in! & när jag kommer hem så är det käk och sen dags för träning .


kalas söndag

imag0147 (MMS)

idag är det söndag och imorgon åter dags för jobb, men det gillar vi :) och på kvällen är det äntligen dags för innebandy! i eftermiddag kl fem är det dags för kalas för pappan min .. som fyller år på tisdag :) hela 43 . så det blir fart och fläkt här hemma och läggdags tidigt, 6.20 imorgon ska jag vara på jobbet :) ha en bra söndag!


semester

262531_101502517 (MMS)

en bild från en mycket trevlig dag på liseberg med syskonen nilsson :) här är vi trötta och står i kön till balder! onsdagen tillbringades vid havet med mitt hjärta och den på kvällen hade vi det mysigt med våra föräldrar och god mat :D en mycket trevlig dag! idag torsdag, så blir det Håkan och the ark på sofiero i helsingborg med lönn och det längtar jag till :))


RSS 2.0